Holland Screen Verhuur en verkoop outdoor en indoor LED schermen

Vestiging Best
Industrieweg 154 c
5683 CG Best
Tel: 06 27366000
Offerte aanvragen outdoor led scherm Groot scherm huren voetbal evenement
 • WK Veldrijden 2014

  WK Veldrijden 2014

 • Olympische Spelen Beijing 2008

  Olympische Spelen Beijing 2008

 • Mesh indoor/outdoor Efteling

  Mesh indoor/outdoor Efteling

 • Trailer met 35 m2 ledscherm

  Trailer met 35 m2 ledscherm

Groot Beeldscherm

Holland Screen is het adres voor heel Europa wanneer u op zoek bent naar een groot beeldscherm voor uw manifestatie. De schermen die wij verhuren zijn al gebruikt bij onder andere de Olympische Spelen, het EK voetbal en vele andere grote en minder grote evenementen.

De grote beeldschermen waar wij regelmatig mee werken kunt u op onze website bekijken door hier te klikken. Uiteraard willen wij u graag persoonlijk adviseren zodat wij u kunnen helpen de juiste schermen in te zetten voor uw evenement. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door het contactformulier op de website te gebruiken. Wij zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk behandelen zodat u snel weet of een groot beeldscherm ook voor u haalbaar is.

Zoals u misschien reeds heeft gezien onder het onderdeel Schermen op onze website hebben wij voor werkelijk elk doel een passende oplossing. Zo hebben wij onder andere modulaire schermen in ons assortiment waarmee bijvoorbeeld een LED reclamebord rond een sportveld kan worden gerealiseerd. Ook kunnen met dezelfde elementen verschillende beeldschermen worden opgebouwd en zelfs een groot beeldscherm van wel 113 m2 is te realiseren.

U ziet het: Hollandscreen Video heeft ook voor u ongetwijfeld een passende oplossing.

F1 Hockenheim