Holland Screen Verhuur en verkoop outdoor en indoor LED schermen

Vestiging Best
Industrieweg 154 c
5683 CG Best
Tel: 06 27366000
Offerte aanvragen outdoor led scherm Groot scherm huren voetbal evenement
 • Shell Eco Marathon

  Shell Eco Marathon

 • Oud-president Bill Clinton in Achlum

  Oud-president Bill Clinton in Achlum

 • LEDtruck

  LEDtruck

 • Douwe Egberts

  Douwe Egberts

Evenementen schermen

Wanneer u een evenement organiseert waarbij u vele bezoekers verwacht wilt u dat iedereen uw evenement optimaal ervaart. Omdat de ruimte dicht bij een podium of andere locatie waar iets te zien is snel volloopt is een evenementen scherm hierbij een perfecte oplossing.

Mega scherm van Holland Screen

Door een evenementen scherm naast een podium te plaatsen en daarop live beelden te laten zien van hetgeen op het podium gebeurt vergroot u het aantal toeschouwers van de actie op het podium enorm. Zelfs bezoekers die een goed beeld op het podium hebben zullen regelmatig naar het beeldscherm kijken waaruit blijkt dat een groot beeldscherm uw evenement prima kan ondersteunen.

Ook informatie als bijvoorbeeld reclameboodschappen, uitslagen tijdens een sportevenement of videoclips kunnen op evenementenschermen worden getoond. Voordeel is dat vele van onze beeldschermen tevens kunnen worden voorzien van passende reclame of aankleding zodat een nog mooier beeld ontstaat.

Scherm bij Tour de France in Parijs

Holland Screen is in Europa een van de grootste leveranciers van deze grote schermen waarmee u in uw evenement een extra dimensie kan toevoegen.

Meer over onze evenementen schermen kunt u hier lezen.